Finaler MEN/KVI i Lagunen Fotballfest 2012

I årets kvinnefinale var møtte Fana ett tent Bjarglag. Bjarg startet med 2 straffer. 1 av straffene endte i mål, mens den andre ble reddet av Fana’s keeper. Fana klarte å snu kampen til 2-1, men etter en utvisning til Fana’s keeper utlignet Bjarg på ett vakkert frispark. Med lite gjenstående til klarer Fana å score med 10 mann på banen. Kamper ender 3-2 i favør til Fana.

Helene Magnussen stod bak alle 3 målene til Fana, og dermed ble den tidligere Bjarg-jenten tildelt banens beste spiller-prisen.

Kampens dommertrio bestod av Frode Wold, Terje Kleveland og Johanner Morland.

Bjarg Damer
Fana Damer

I herrefinalen møttes Sotra 2 og Bjarg 1. Sotra startet med 3 straffer, hvor 2 gikk i mål og ett gikk utenfor. Forspranget ble for stort for Bjarg, og de klarte ikke å overliste ett godt organisert forsvar, godt styrt av kaptein Simen Birkelund, før det gjenstod lite tid. Da Bjarg holder ett høyt press for å få en utligning kontrer Sotra inn en 3-1 ledelse, og dette holder seg ut kampen.

Banens beste-prisen ble tildelt Sotra’s kaptein Simen Birkelund.

Dommertrioen bestod av Raymond Nesse, Sivert Amland og Arve Andresen.

Sotra Herrer
Bjarg Herrer