I så fall: ikke fortvil.

Lagunen Fotballfest har nå utarbeidet et kart til de av våre deltagere som er usikker på hvor de ulike kampene skal spilles. I kartet under finner du detaljert informasjon om hvor de ulike anleggene befinner seg, og du kan også få kjørehenvisninger direkte fra din adresse.

Du kan nå altså se i kampoppsettet hvor laget ditt skal spille, og deretter finne banens nøyaktige posisjon ved å bruke dette kartet. Bruk pluss/minus-symbolet og pilene for å navigere på kartet. Hvert av punktene er klikkbart med mer informasjon.

Trenger du veibeskrivelse til en av banene, kan du også klikke på punktet som markerer banen du skal spille på. I vinduet som kommer opp står det «Veibeskrivelse» nede til venstre. Skriv så inn adressen du kjører fra, og du får opp en detaljert beskrivelse av hvor du skal kjøre for å komme til anlegget. Lykke til!


Vis Baneoversikt for Lagunen Fotballfest i et større kart

Legg igjen en kommentar