Lagunen Fotballfest melder overgang for 2023!

Etter mange gode år med Lagunen som hovedsponsor for høstens cupeventyr hos samarbeidsklubbene Bjarg, Fana Fotball, Kalandseid, Gneist og Smørås, har vi nå tatt veien videre og utforsker nye muligheter.

Samarbeidet mellom klubbene står sterkt og vi er veldig glad for å signere ny kontrakt med Intersport! Når nytt navn av turneringen da skulle velges var det ikke vanskelig, Fotballfesten består, men i ny drakt: Intersport Fotballfest.

Intersport – med hjerte for sport
Ved å ha en god hovedsponsor som Intersport får vi en sponsor som deler lidenskapen vår, som ønsker å legge tilrette for at vi skal kunne holde på med det vi ønsker, nemlig fotball. Intersport har mange butikker med gode kvalitetsprodukter flere steder i Bergen, hvor Intersport Laguneparken er vår hovedarena.

Påmelding til årets ungdomstunering er like om hjørnet og vi vil i den forbindelse også starte med ny hjemmeside.

Håper dere blir med oss på fotballfest i november 2023!