Finaler MEN/KVI i Lagunen Fotballfest 2012

Publisert Skrevet i Ukategorisert

I årets kvinnefinale var møtte Fana ett tent Bjarglag. Bjarg startet med 2 straffer. 1 av straffene endte i mål, mens den andre ble reddet av Fana’s keeper. Fana klarte å snu kampen til 2-1, men etter en utvisning til Fana’s keeper utlignet Bjarg på ett vakkert frispark. Med lite gjenstående til klarer Fana å score med 10 mann på banen. Kamper ender 3-2 i favør til Fana.

Helene Magnussen stod bak alle 3 målene til Fana, og dermed ble den tidligere Bjarg-jenten tildelt banens beste spiller-prisen.

Kampens dommertrio bestod av Frode Wold, Terje Kleveland og Johanner Morland.

Bjarg Damer
Fana Damer

I herrefinalen møttes Sotra 2 og Bjarg 1. Sotra startet med 3 straffer, hvor 2 gikk i mål og ett gikk utenfor. Forspranget ble for stort for Bjarg, og de klarte ikke å overliste ett godt organisert forsvar, godt styrt av kaptein Simen Birkelund, før det gjenstod lite tid. Da Bjarg holder ett høyt press for å få en utligning kontrer Sotra inn en 3-1 ledelse, og dette holder seg ut kampen.

Banens beste-prisen ble tildelt Sotra’s kaptein Simen Birkelund.

Dommertrioen bestod av Raymond Nesse, Sivert Amland og Arve Andresen.

Sotra Herrer
Bjarg Herrer

Finale G19 i Lagunen Fotballfest 2012

Publisert Skrevet i Ukategorisert

Årets J19 finale utgikk grunnet manglende påmelding.

G19 finalen gikk som planlagt, og i år var det Fana IL som møtte Bergen Nord. Kampen begynte jevnt, men det ble etterhvert tydelig hvem som ville stikke av med gullet i år. Fana vant til slutt med solide 4 mål, mens Bergen Nord ikke klarte å overliste ett godt Fanaforsvar.

Bestemannsprisen gikk til Fana sin spiller, Joakim Birkeland.

Dommetrioen bestod av Kristoffer Sontum, Bjørn Ketil Olsen og Abdulhadi Al-Fahad

Bestemannspris til Joakim Birkeland

Finaler G16/J16 i Lagunen Fotballfest 2012

Publisert Skrevet i Ukategorisert

I årets J16 finale mellom Hetlevik og Åsane var det tidlig klart hvem som var det beste laget. Hetlevik kom seg gjennom Åsanes forsvarsverker hele 4 ganger og stillinger endte til slutt 4-0.

Tonje Tveit fra Hetlevik ble kåret til banens beste.

Dommertrio besto av Andreas Terje Karstad, Odd Bergsvåg og Charles Whiteley.

J16 Hetlevik
J16 Åsane

I G16 finalen møttes Fana IL og IL Bjarg. Dermed var det duket for lokaloppgjør, og dette ble reflektert i kampen. Etter en intens kamp med mye temperatur og totalt 5 mål, ble det i 1. ekstraomgang avgjort i favør til Fana. Etter en 2-målsledelse til Bjarg, klarte Fana å hente seg inn igjen.

Sander Hadler Olsen på Fana fikk tildelt prisen som banens beste.

Dommertrio var Kim André Wollertsen, Frode Strømsnes og Ole M. Normann.

G16 Bjarg
G16 Fana

Finaler G14/J14 i Lagunen Fotballfest 2012

Publisert Skrevet i Ukategorisert

I gruppen G14 var det Gneist som møtte Bergen Nord. Kampen var en intens og spennende kamp hvor Bergen Nord tilslutt trakk det lengste strået og vinner årets finale 1-2.

Sander Nygaard fra Bergen Nord fikk prisen som banens beste.

Dommertrio bestod av Sindre Jacobsen, Ørjan Strand og Charles Whitely.

G14 Gneist IL
G14 Bergen Nord

I gruppen J14 var også Gneist IL representert. Her møtte de Os. Kampen var jevn og spennende og ble avgjort med ett mål i favør til Gneist.

Marit Kolbeinsen fra Gneist fikk tildelt prisen som banens beste.

Dommertrio bestod av Trond Gausemel, Odd Bergsvåg og Irmelin Aarseth.

J14 Gneist IL
J14 Os

Finaler G13/J13 i Lagunen Fotballfest 2012

Publisert Skrevet i Lagunen Fotballfest 2012, Ukategorisert

Første finale gikk mellom Fyllingsdalen G13 og Sædalen/kringlebotn G13. Etter en jevn kamp kan Fyllingsdalen G13 ta med seg en 2-0 seier.
Markus Fosnes på Sædalen/Kringlebotn ble kåret til banens beste.

Finaledommere var Trygve Pedersen, Sander Johannesen og Kim Eriksen

G13 Sædalen/Kringlebotn
G13 Fyllingsdalen

Andre finale gikk mellom Bjarg J13 og Kalandseid J13. Etter ordinær tid stod det 2-2 mellom de to lagene. Stillingen holdt seg gjennom ekstraomgangene. Da det stod likt mellom lagene også på cornere, måtte kampen avgjøres på myntkast. Her gikk Kalandseid av med seieren.
Veslemøy Haugsdal fra Kalandseid ble kåret til banens beste.

Finaledommere var Erlend Andersen, Olav Kyte Hommedal og Marius Kristiansen.

J13 Kalandseid/Søfteland
J13 Bjarg

Oppdatert reglement.

Publisert Skrevet i Ukategorisert

Reglementet for årets versjon av Lagunen Fotballfest er oppdatert. Vi ber om at alle lag gjør seg kjent med dette. Legg spesielt merke til endringene i punkt A 11. Reglementet kan åpnes ved å klikke på «reglement» i menyen øverst på siden eller klikke på følgende link.

Publisert Legg igjen en kommentarSkrevet i Lagunen Fotballfest 2012


I så fall: ikke fortvil.

Lagunen Fotballfest har nå utarbeidet et kart til de av våre deltagere som er usikker på hvor de ulike kampene skal spilles. I kartet under finner du detaljert informasjon om hvor de ulike anleggene befinner seg, og du kan også få kjørehenvisninger direkte fra din adresse.

Du kan nå altså se i kampoppsettet hvor laget ditt skal spille, og deretter finne banens nøyaktige posisjon ved å bruke dette kartet. Bruk pluss/minus-symbolet og pilene for å navigere på kartet. Hvert av punktene er klikkbart med mer informasjon.

Trenger du veibeskrivelse til en av banene, kan du også klikke på punktet som markerer banen du skal spille på. I vinduet som kommer opp står det «Veibeskrivelse» nede til venstre. Skriv så inn adressen du kjører fra, og du får opp en detaljert beskrivelse av hvor du skal kjøre for å komme til anlegget. Lykke til!


Vis Baneoversikt for Lagunen Fotballfest i et større kart