Finaler G13/J13 i Lagunen Fotballfest 2012

Publisert Skrevet i Lagunen Fotballfest 2012, Ukategorisert

Første finale gikk mellom Fyllingsdalen G13 og Sædalen/kringlebotn G13. Etter en jevn kamp kan Fyllingsdalen G13 ta med seg en 2-0 seier.
Markus Fosnes på Sædalen/Kringlebotn ble kåret til banens beste.

Finaledommere var Trygve Pedersen, Sander Johannesen og Kim Eriksen

G13 Sædalen/Kringlebotn
G13 Fyllingsdalen

Andre finale gikk mellom Bjarg J13 og Kalandseid J13. Etter ordinær tid stod det 2-2 mellom de to lagene. Stillingen holdt seg gjennom ekstraomgangene. Da det stod likt mellom lagene også på cornere, måtte kampen avgjøres på myntkast. Her gikk Kalandseid av med seieren.
Veslemøy Haugsdal fra Kalandseid ble kåret til banens beste.

Finaledommere var Erlend Andersen, Olav Kyte Hommedal og Marius Kristiansen.

J13 Kalandseid/Søfteland
J13 Bjarg
Publisert Legg igjen en kommentarSkrevet i Lagunen Fotballfest 2012


I så fall: ikke fortvil.

Lagunen Fotballfest har nå utarbeidet et kart til de av våre deltagere som er usikker på hvor de ulike kampene skal spilles. I kartet under finner du detaljert informasjon om hvor de ulike anleggene befinner seg, og du kan også få kjørehenvisninger direkte fra din adresse.

Du kan nå altså se i kampoppsettet hvor laget ditt skal spille, og deretter finne banens nøyaktige posisjon ved å bruke dette kartet. Bruk pluss/minus-symbolet og pilene for å navigere på kartet. Hvert av punktene er klikkbart med mer informasjon.

Trenger du veibeskrivelse til en av banene, kan du også klikke på punktet som markerer banen du skal spille på. I vinduet som kommer opp står det «Veibeskrivelse» nede til venstre. Skriv så inn adressen du kjører fra, og du får opp en detaljert beskrivelse av hvor du skal kjøre for å komme til anlegget. Lykke til!


Vis Baneoversikt for Lagunen Fotballfest i et større kart